015 74 51 51 info@longaevitas.be

Onze flats

Dankzij een moderne inrichting, duurzame technieken en een hoogwaardige afwerking, bieden onze flats al het hedendaagse comfort. Bovendien kan elke flat naar smaak ingericht worden om een echt thuisgevoel te creëren.

Aangenaam, comfortabel en veilig wonen

De flats zijn voorzien van een videofoon, telefoon en televisie-aansluiting zelfs internet aansluiten is mogelijk, ook is er in elke flat een vernuftig oproepsysteem aanwezig dat gebruikt kan worden in noodgevallen 24/24u waardoor er dan gespecialiseerd personeel ter hulp komt, brand- en rookdetectie is uiteraard ook aanwezig.

De stopcontacten zullen bv. op hoogte geplaatst worden zodat deze voor iedereen bruikbaar zijn als men het moeilijker krijgt met tillen en heffen: veilig en comfortabel dus. De grote panoramavensters laten toe dat er voldoende licht en een prachtig uitzicht gegarandeerd wordt.

Inrichting van de flat

Elke flat omvat 60m2 met inkomhal, een modern open-ingerichte keuken, een volledig uitgeruste badkamer met inloopdouche en toilet, één slaapkamer en een ruime woonkamer met terras, allen rolstoeltoegankelijk.

Elke eenheid kan naar eigen smaak aangekleed worden zodat een echte thuis gecreëerd wordt. De verwarming is met een centrale gasinstallatie en radiatoren.

Residentie Longaevitas

Naast de flats bevat de residentie eveneens: een inkomhal met camerabewaking en individuele brievenbussen, bel- videofooninstallatie, een receptie met verpleegpost en permanentie, 3 liften, 4 traphallen, een wasserette, een polyvalente zaal met cafetaria, bar + zithoek, salon met tv, algemeen sanitair en een mooie aangelegde tuin met groot zonneterras waar u rustig kan genieten.

Er zijn ook parkingplaatsen en een fietsenstalling beschikbaar. Het complex bevat ook nog een kinéruimte met verschillende sporttoestellen en een volledig uitgerust kapsalon.

Longaevitas biedt twee formules, aan u de keuze.

KOPEN

Dagprijs: 23,60euro
+ aankoop: 174.500euro

HUREN

Dagprijs: 44,60euro
2de bewoner: 5,59euro